fbpx
Asset 1

PREUZMI ENPay APLIKACIJU I

sačuvaj svoju Mastercard® karticu

Preuzmi ENPay aplikaciju i sačuvaj svoju Mastercard® karticu

Akcija važi od 12. aprila 2024. do 30. juna 2024. odnosno do isteka zaliha.
Akcija važi samo za nove klijente, odnosno novosačuvane kartice.

354

Kompanija ALLYES DOO koja stoji ispred brenda ENPay u saradnji sa kompanijom Mastercard® pokreće promotivnu akciju „Sačuvaj svoju Mastercard® karticu na ENPay aplikaciji i dobijaš ENPay postpaid TAG po posebnoj ceni od 1.500 RSD i 600 RSD gratis putarine“

ENPay je aplikacija za postpaid elektronsko plaćanje putarine u Srbiji. Sve što je potrebno je da instalirate ENPay aplikaciju na svoj Android, Apple, Huawei uređaj, registrujete svoj nalog i sačuvate platnu karticu sa koje vam se u buduće automatski naplaćuje putarina.

Čuvanje Mastercard® kartice u okviru ENPay aplikacije je praktično i komforno rešenje koje vam štedi vreme i čini vaše putovanje jednostavnim a plaćanje sigurnim.

Opcija za plaćanje sačuvanom Mastercard® platnom karticom, pored sigurnosti, korisnicima donosi uštedu vremena i praktičnije korisničko iskustvo jer se eliminiše potreba za novim unošenjem podataka za plaćanje koji se čuvaju u sigurnom i enkriptovanom okruženju.

Uslovi akcije:

  • Trajanje akcije je u periodu 12.aprila 2024 – 30. juna 2024. odnosno do isteka zaliha/budžeta.
  • Akcija važi isključivo za fizička lica
  • Akcija važi isključivo za nove klijente ENPay kao i novosačuvane Mastercard® kartice
  • Pogodnost je omogućena korisnicima svih Mastercard® kartica izdatih na teritoriji Srbije – i debitne i kreditne kartice.
  • Obavezno je kompletno završiti proces narudžbe novog ENPay TAG uređaja kroz ENPAY aplikaciju. Kompletiranje narudžbe novog ENPay TAG uređaja se potvrđuje prijemom računa putem e-maila.
  • „600 RSD gratis putarine“ se dodeljuje u vidu virtuelnog kredita na ENPAY nalog korisnika i ne može se koristiti za druge namene osim za potrošnju putarine putem ENPay postpaid sistema plaćanja putarina. Dodeljeni virtuelni kredit se ne može pretvoriti u realan novac niti se može prebacivati sa naloga na nalog. Ukoliko klijent raskine ugovor a poseduje ovu vrstu virtuelnog kredita, isti mu propada.